×

Kuchnie w restauracjach od zaplecza. 21 rzeczy, których klienci nie widzą na własne oczy

Czasami lepiej nie wiedzieć jak wygląda przygotowanie tego, co dostaniemy ostatecznie na talerzu. Ale ludzka ciekawość i w takich przypadkach nie potrafi się oprzeć i lubi „zajrzeć za kurtynę”.

Oto kolekcja zdjęć z restauracyjnych kuchni. Nie oddają całego sedna, sekretów i tajemnic restauracyjnych zapleczy, ale w kuchni potrafi się dziać wiele…

#1 Chyba potrzebujemy większej kuchni

DEATH_BY_ROBOTS/reddit

#2 Po całym dniu pracy czeka mnie jeszcze to:

40Year_Old_GA/reddit

#3 Pracownicy mają różne sposoby na mycie ziemniaków 😉

galactichitchhiker14/reddit

#4 Na obejrzenie czegoś przy okazji zawsze się znajdzie miejsce

doodimkillinit/reddit

#5 20 kg ciasto? Normalka

ThrorOak/reddit

#6 Już wiem, ilu kucharzy potrzeba do otwarcia jednego słoika 😉

#7 „Szef zabronił nam korzystać z telefonów”

DaemonTm/reddit

#8 Poszło po palcach

Flour_Boy/reddit

#9 Powodzenia w przesunięciu tej piramidy

Klingbot/reddit

#10 Kucharski curling

#11 Po całym dniu. I jak to domyć?

DaveThePossum/reddit

#12 A czasem chcę wziąć dzień wolnego…

theirish_lion/reddit

#13 Kiedy Twoja praca staje się obsesją…

theprosshplayer/reddit

#14 Mistrzostwo! Chcę taki nóż 😉

#15 Nowy sprzęt. Już nigdy nie będzie tak lśnił czystością

Stylewhat37/reddit

#16 „Tyle ryżu musiałam wyrzucić po wczorajszym dniu”

PsychoSyren/reddit

#17 Dziwne zabawy

PHON3-BOi/reddit

#18 Klimatyzacja przestała działać właśnie w porze obiadowej…

#19 „Tyle gum zebrało się pod stolikami”

littlestoflks/reddit

#20 Czego (nie)robić gdy zaczyna się palić

#21 Po rzuceniu pracy w kuchni, gdzie pracowała całe dorosłe życie, pierwszy raz zrobiła sobie manicure!

alexj0428 / reddit

Któraś z tych sytuacji przydarzyła Ci się samemu?

Kulinarne sztuczki, których nie uczą w szkołach gastronomicznych

15 sprytnych trików na KROJENIE I OBIERANIE, których uczą w szkołach gastronomicznych

Źródła: brightside.me

Może Cię zainteresować

zamknij