×

Uważasz, że ten tort jest obrzydliwy? Poczekaj, aż zaczną go wyciskać

Dwóch rzeczy, których na pewno nie powinno się łączyć: płynów ustrojowych z deserami.

Ten tort naprawdę ma pryszcze. Niesamowicie realistyczne, charakterystyczne dla stanu zapalnego, spuchnięte i zatkane pory, z których po naciśnięciu wychodzi kremowo budyniowe „sebum”. Obdarowana tortem solenizantka zaczęła wyciskać pryszcze z tortu podczas swoich urodzin. Nagrany film, uwieczniający tę chwile obiegł już świat.

Tak było na urodzinach:

Zainspirowani sukcesem twórcy tortu, postanowili wykonać więcej zaskakujących ciast

Poznajcie ich kolejne nieapetyczne dzieło. Tym razem z dużym pryszczem na czole.

 

Wybrane dla Ciebie

27 tortów weselnych, które zostaną zapamiętane na dłużej niż suknia Panny Młodej

Każda panna młoda pragnie mieć jak najbardziej efektowny tort, który wszyscy goście zapamiętają na długie lata. Jednak czasami, te słodkie wypieki, wyglądają jakby wykonywał je piekarz z opaską na oczach. Obejrzyj galerię i zobacz jak prezentują się prawdziwe cukiernicze koszmarki. 1. Ten tort miał być złoty 2. Marcepanowe figurki, które każda panna młoda wyrzuciłaby do […]

Prosty trik sprawi, że łatwo pokroisz każdy tort! Kawałki będą równe jak nigdy

Tort! Wszyscy lubią tort! Znasz kogoś, komu powiesz „Masz ochotę na tor?” a on ci odpowiada „nie, nie dziękuję”? No właśnie! Jednak pokrojenie tego cudownego wyrobu cukierniczego wymaga czasem niezłej precyzji. A istnieje tak prosty i banalny sposób. Prosty sposób na pokrojenie tortu Technika zademonstrowana przez Katherine Sabbath jest genialna, a sama autorka filmiku stosuje […]

Ten prosty trik sprawi, że już nigdy więcej nie pokroisz tortu w nierówny sposób

Krojenie ciasta często kojarzy się z męką. Dlaczego? Nierówne elementy – ktoś dostaje mniej, ktoś więcej, kawałek będzie mniej lub bardziej estetyczny. Jeśli chcesz osiągnąć w tym temacie perfekcję, koniecznie zerknij na ten sposób krojenia, w którym tort będzie podzielony na równe kawałki, a przy tym nie straci na swoim uroku. Najlepiej wykorzystać do tego… […]