Na zdjęciu ukrywa się polująca pantera. Aż 90% ludzi ma problem żeby ją zobaczyć!

Przeważnie zamieszkuje lasy, stepy oraz góry do wysokości 6000 m.n.p.m. Większość panter ma białokremowy lub szary grzbiet oraz ciemnoszare lub czarne cętki. Obecnie na Ziemi żyje około 6 tysięcy wolno żyjących irbisów. We wrześniu 2017 roku ustalono, iż gatunek ten jest narażony na wymarcie.

Obrazek

Na tym zdjęciu ukrywa się pantera śnieżna, czy potrafisz ją odnaleźć?

Obrazek

Pantera śnieżna czyli irbis śnieżny, żyje głównie w Himalajach, na Wyżynie Tybetańskiej i w środkowej Azji.

Obrazek

Aż 85% ludzi nie widzi potrafi dostrzec na tym zdjęciu pantery!

Obrazek

Udało Ci się ją znaleźć?

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
ZACZEKAJ! ZOBACZ, CO TERAZ JEST NA TOPIE